Het Lichthuis

                                                                                                                                                                  Praktijk voor Bewustwording & Ontspanning
                                                                                                                                                                 BREDA     06-453.98.221

Blog

PRAKTIJK CORONAPROOF

Geplaatst op 9 mei, 2020 om 1:25

Goedemorgen, Maandag 11 mei mogen we weer open, na de intelligente Lockdown van zo'n zestal weken.

Wat was het stil en wat heb ik mijn werk gemist.

Nadat vorige week de YES van Rutte is gekomen dat we 11 mei weer mogen werken, heb ik natuurlijk niet stil gezeten.

Je moet op de hoogte zijn en voldoen aan allerlei regels om coronaproof te kunnen werken.

Vervolgens heb ik heel de praktijk vernieuwd , geschilderd en gedaan, nieuwe behandelingen uitgedacht en besteld. Enfin ik ben heel erg blij en zie het als een nieuwe start. Dit weekend worden nog de laatste loodjes gelegd, zodat ik maandag helemaal klaar ben om klanten te ontvangen en te voorzien van een heerrlijke ontspannende behandeling.

Kom je ook gauw kijken en genieten?

Ik werk alleen op afspraak en heb meer tijd  nodig tussen de behandelingen om alles te desinfecteren, het wordt even wennen, maar dat komt vanzelf goed, ik weet wat te doen en je bent hier in goede handen.

Een van de nieuwe regels is dat de klant kan verlangen dat ik een mondkapje opzet tijdens de behandeling, Schroom niet, vraag er gewoon naar.

Als je zelf ook een mondmasker op wil , moet je die in principe zelf meebrengen, maar ik heb er al te koop voor 2,5€  (ja ze zijn duur en schaars geworden) of je kunt gaan voor mooie persoonlijke van overhemdenstof in een leuk kleurtje a 12,5€.

Die geef ik je dan met handschoenen en verpakt aan bij de voordeur.

De nieuwe regels hangen op de voordeur, gelieve je daaraan te houden.

Ook staat bij de  voordeur een dispenser met desinfecterende handgel en het wordt de nieuwe gewoonte om hier direct bij binnenkomst gebruik van te maken.

Nou ik heb er zin in, ik klus nog even hard verder dit weekend en zie je graag weer vanaf maandag 11 mei 2020!

IK zie je graag x

JAnineCategorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties