Het Lichthuis

        Massage, Beauty & Wellness
BREDA     06-453.98.221

Stress- & Burn-out Coaching
Creatieve Therapie
Bewustzijnscoaching

Ik heb verschillende coachingsopleidingen gevolgd, zoals, angst- en stressbeheersing, stress & burn-out-coach, life coach en budgetcoach, creatief coach en ik volg momenteel het laatste jaar van Kunstzinnig Dynamisch Coachen aan de kleine Tiki in Breda.


Verschillende middelen kan ik inzetten in mijn therapieën, zoals mijn opleidingen, het voeren van gesprekken , mijn inzicht in de zin van ziek-zijn, positieve psychologie, creatieve therapie, de betekenis van kleuren en meditatie, maar ook mijn ervaringsdeskundigheid wat betreft angst, stress, depressie en burn-out.


Dit is zeker een unieke aanpak die zijn nut zal bewijzen, de cliënt krijgt meer inzicht over de eigen beweegredenen en wat hij of zij er zelf aan toe kan bijdragen om het leven betekenisvoller en meer ontspannen te leven.

Van klacht naar Kracht is ook een motto dat aan bod zal komen. Begrip is hier duidelijk aanwezig.


Iedere behandeling is individueel een aangepast op de situatie, waarbij het uiteindelijke doel niet uit t oog verloren wordt.

Een zeer afwisselende therapievorm, waarbij de vraag en de noden van de cliënt centraal staan, maar iedere sessie positief wordt afgerond.45€ per sessie van 45 minuten