Het Lichthuis

         Beauty & Ontspanningspraktijk
BREDA

Creatief bezig zijn, helpt je om beter in je vel te zitten, om problemen op te lossen, uit je dip te komen en te ontspannen.


Het werken met kleuren en je handen werkt genezend voor je brein. Iedereen kan het en je innerlijk kind wordt weer gestimuleerd. 

Iedere kleur heeft een andere resonantie die inwerkt op je geest. Door creatief bezig te zijn worden bepaalde delen van de hersenen geactiveerd, die ervoor zorgen dat problemen weer makkelijker kunnen worden opgelost en dat de gelukstoestand wordt verhoogd.


Meestal gaan we intuïtief tekenen (pastelkrijt) of schilderen, maar het kan zijn dat we eens een oefening doen met klei. We beginnen de sessies met een geleide meditatie.

Voorkennis of ervaring is niet nodig, het gaat om de bezigheid en het hoeft geen museumstuk te worden. Je doet het voor jezelf.

Je schildert je vrij en blij!


Momenteel werk ik nog één op één, maar het kan zijn dat zich een mooi groepje gaat vormen.


Locatie is bij mij thuis in mijn gezellige woonkamer, waar alle materiaal aanwezig is.


Kosten : 25€ per sessie of 100€ voor 5 sessies.

Duur : 1,5 a 2 uur


Maandag 27aug t/m donderdag 30 aug a.s. organiseer ik een CREATIEVE WEEK van 13u tot 16u en op donderdag een EXPO/OPEN DAG van het gemaakte werk van 16u tot 18u.


In deze inspirerende, creatieve week gaan we mediteren, schilderen, tekenen en boetseren en dit vanuit ons Gevoel.

Echt een leuke vakantiecursus, die ik iedereen kan aanraden die wil proeven van wat creativiteit met je kan doen en lekker ontspannen bezig wil zijn.


De kosten bedragen 100€ excl 10€ materiaal.

Mensen met een BredaPas betalen slechts 65€ (excl 10€ materiaal)


Locatie: HET LICHTHUIS BREDA, WILDEREN 349, 4817VE BREDA-OOST ( HEUSDENHOUT)!!!!!!!

AANMELDEN tot  20 aug a.s. kan bij mij via mail of telefonisch.. en d.m.v het overmaken van een aanbetaling van 50% van de kosten.

 0645398221 of [email protected]


IK ZIE JE GRAAG!